CD Kunst

UNIEK: CD COVER EN SCHILDERIJ

Je bent muzikant en brengt binnenkort je nieuwe cd uit? Het is altijd de vraag: hoe zal ik mijn cover vormgeven? Alhoewel het om je muziek gaat, een cover moet de mensen naar jouw muziek toebrengen. Wie ben jij als artiest? Waar speel/zing je over? Hoe maak je duidelijk dat de mensen jouw cd moeten kiezen uit het vele aanbod? Het antwoord? Een uniek concept.

Betty Rombout is journalist en schilderes. Ze laat zich inspireren door Picasso, Matisse en Miro, maar gebruikt ook haar eigen fantasie. De werken zijn kleurrijk. Vallen op. En dat is precies waarmee ze jou als muzikant kan helpen. Kijk hier naar al haar schilderijen.

Fish - Painting Betty Rombout
Fish – Painting Betty Rombout

 

 

 

 

Gebaseerd op je genre muziek, jou als persoon, de titel van je cd en het luisteren naar je songs, maakt Betty een uniek schilderij. Dit schilderij koop je van haar. Maar je hangt het niet alleen in je studio op, je gebruikt het schilderij – een foto ervan – ook voor de cover van je cd! Zo trek je de aandacht naar jouw muziek; in je studio en via cd-cover.

 

WAT KOST HET?

Schilderij 50 x 50 cm , acrylverf basis met twee lagen olieverf

225 euro inclusief canvas, verf, werkuren

Schilderij 50 x 50 cm, olieverf (totale fill in)

250 euro inclusief canvas, verf, werkuren

Schilderij 40 x 120 cm (in de lengte geschilderd), acrylverf basis met twee lagen olieverf

325 euro inclusief canvas, verf, werkuren

Schilderij 40 x 120 cm (in de lengte geschilderd), olieverf (totale fill in)

350 euro inclusief canvas, verf, werkuren

Het kennismakingsgesprek waarin je jouw ideeën vertelt, is GRATIS. Dit kan per telefoon, skype of face to face in het atelier van Betty Rombout: 8 Les Fumards,  56430 Mauron, Frankrijk.

Levertijd: in overleg. Het schilderij is op te halen bij Betty in haar atelier in Bretagne. Indien gewenst, kan zij het schilderij per post opsturen. De portokosten worden dan in rekening gebracht.

Example of painting painted by Betty Rombout to be used for a cd cover
Karnaval – Betty Rombout

EXTRA SERVICE

Is je cd klaar? Dan maakt Betty eenmalig reclame voor je (en voor haar kunstwerk) via Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Daarnaast zet ze jouw unieke cd-cover op haar CD Kunst website, met vermelding van jouw naam, telefoonnummer en emailadres,

 

 

 

 

INTERESSE?

Neem vrijblijvend contact met Betty op via telefoon 00-33-6-79787247 of emailOf breng een bezoek aan haar atelier. Het atelier is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 19.00 uur, met uitzondering van vakantiedagen. Wil je een afspraak in het weekend of op een bepaald tijdstip, bel of mail Betty dan even.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *