Diensten

Betty Rombout, tekstschrijver en journalistBetty Rombout is gespecialiseerd in het schrijven van allerlei soorten teksten. Denkt u hierbij aan: advertenties, advertorials, artikelen, boeken, brieven, brochures, columns, mailings, flyers, folders, korte verhalen, nieuwsbrieven, persberichten, sollicitatiebrieven, websiteteksten.

Redigeren, eind- en hoofdredactie

Niet alleen het schrijven van nieuwe teksten, maar ook het redigeren behoort tot haar expertise. Zit u verlegen om een eind- of hoofdredacteur, geen probleem. De ervaring is zeker in huis!

Interviews

Wilt u voor uw bedrijf, organisatie. magazine of vakblad een interview met uitgewerkt artikel? B-Write staat voor u klaar.

Netwerk

Bent u op zoek naar artikelideeën en/of te interviewen personen, bekend en minder bekend, het netwerk van Betty is groot. Ze denkt graag met u mee en benadert indien gewenst mensen uit haar netwerk om mee te werken aan tekstproducties.

Talen

Betty verzorgt interviews en teksten in het Nederlands, Engels en Frans.

Team

Betty werkt samen met professionele journalisten, tekstschrijvers en fotografen (internationaal) in een door haarzelf opgerichte pool. Heeft zij zelf geen ruimte in haar agenda voor een bepaalde opdracht, dan schakelt zij het team in. De coördinatie en eindredactie doet Betty zelf. Op deze manier bent u er altijd verzekerd van dat uw opdracht goed en op tijd uitgevoerd wordt.

Tarief

Betty rekent een uurtarief van 70 euro. Echter, een projectprijs afspreken (bijvoorbeeld een bedrag per artikel) is ook mogelijk.