Finally!

In 2008 heb ik me al aangemeld voor deze blog: Finally! Nu ik een nieuwe website heb, www.b-write.nl wordt het tijd ook echt een keer te gaan bloggen. Vraag… waarover?

Het simpelste is natuurlijk anekdotes te schrijven over wat ik op een dag zoal mee maak. Simpel, want sinds november 2011 woon ik – samen met mijn man Dick, hond Bubbel, katten Bobby, Bibi, Bikkel en kippen Kris en Kras – in Mauron, Bretagne. En je snapt het al, elke dag is nog steeds een avontuur!
Les Fumards in Mauron
Impressie tuin in ons huis, Mauron
Zoals vandaag. Dadelijk heb ik een afspraak met mijn webdesigner,Mirjam Buil, http://www.apeco.pt/, om de puntjes op de i te zetten. Mirjam woont en werkt in Portugal. Ach ja, grenzen heb ik nooit gekend…
Spannend? Yep, omdat ik eindelijk sinds jaren mezelf weer durf te vertonen met mijn site. De site was oudbollig, niet leesbaar en SEO, nooit van gehoord. Mirjam gaf me inspiratie om mijn site heel anders in te richten. En ik moet zeggen.. het voelt goed. Heel goed. Niet meer zo strak zakelijk – daar ben ik toch al niet zo van – maar persoonlijk. Lang hoefde ik na te denken over het thema: ZEE! Ik ben weg van de zee. Als ik naar de zee kijk, word ik zo ongelooflijk blij. De uitgestrektheid, je klein voelen (maar tegelijkertijd groot). Wow!
De vraag was natuurlijk, hoe verbind ik de zee aan het tekstschrijven? Welnu, lees de volgende tekst:

De zee is mijn inspiratiebron. Niet alleen voor mij. Ook andere (tekst)schrijvers ontdekten de magie van de zee. De zee wekt een gevoel van ruimte op. Ruimte die nodig is om het hoofd leeg en fris te maken. En dát is juist wat een tekstschrijver nodig heeft om ‘open minded’ een interview in te gaan en creatieve ‘to the point’ teksten te kunnen schrijven. De zee, ik zie de zee als een ‘kadootje’ dat ik langzaam uitpak… voor u, mijn opdrachtgever.

Welnu, de link is gelegd! Ja, zo zie je maar, dat kleine dingen in het leven, je heel blij kunnen maken. Zo ook, mijn eerste ‘gig’ die ik binnen heb voor een fantastische singer/songwriter/guitarist voor wie ik – sinds een week – als ‘agent’ optreedt. Maar nee, dat is een ander onderwerp, een andere blog. Ik kom erop terug! Voor vandaag kan ik alleen maar zeggen, FINALLY, mijn nieuwe website is er! Betty